advertisement

Seni Lan Budaya

Kesenian Kentrung

Pamore Wis Mbleret

06 Oktober 2021 | pimred

Kesenian kentrung asale saka laladan pesisir lor Pulo Jawa. Kesenian iki sumebar ing akeh panggonan, kayata Semarang, Demak, Pati, Jepara, Blora, nganti tekan ing sebageyan Jawa Timur, kayata Tuban, Lamongan, Jombang, Kediri, Ponorogo, Blitar, lan Tulung┬Čagung.

Kesenian kentrung asale saka laladan pesisir lor Pulo Jawa. Kesenian iki sumebar ing akeh panggonan, kayata Semarang, Demak, Pati, Jepara, Blora, nganti tekan ing sebageyan Jawa Timur, kayata Tuban, Lamongan, J

Daftar atau login untuk meneruskan membaca

NYEBARKE ING :

Facebook

Twitter


Press enter to search

Contoh Pencarian: epek epek megar mingkup

Hasil pencarian